Kinecto caută: programator cu experiență’); DROP TABLE users;–

08
08
14

kinecto-dev

Postat de Corina Craja pe 08/08/2014 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Sony One Stadium Live, by Isobar

10
06
14
Clipboard07

 

Platforma One Stadium Live, creată de Isobar pentru Sony, se bucură deja de peste un million de vizite obținute fără suport media.

 

Prima rețea socială din lume dedicată evenimentului FIFA World Cup™ din Brazilia oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi la curent cu fiecare subiect fotbalistic discutat, din orice țară și în orice moment. Această platformă unică adună conținutul relevant pentru campionatul mondial de pe toate site-urile de socializare și îl poate reda în mai multe limbi (printre care engleza, franceza, spaniola și japoneza), în funcție de preferințele utilizatorului.

 

Postat de Corina Craja pe 10/06/2014 | No Comments
Categorie: Kinecto news

METROPOLA VIRTUALĂ

10
02
14

Pentru a promova “Soluții complete pentru afacerea ta”, Kinecto si METRO Romania au lansat METROPOLA: propriul tău oraş creat din obiecte pentru birou. Cu ajutorul aplicatiei de Facebook, peste 3000 de persoane şi-au creat METROPOLA si au promovat-o printre prieteni, pentru a strange cel mai mare punctaj. Premiile au constat in produse de birotica si un scaun directorial creat special pentru cei care isi petrec multe ore la birou.

 

Untitled

Postat de Corina Craja pe 10/02/2014 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Numerologul

17
01
14

Pentru a întâmpina anul 2014, Kinecto alături de Unilever au dezvoltat aplicația de Facebook Coccolino Numerologul, La începutul acestui an, fanii balsamului Coccolino au accesat aplicația pentru a primi un mesaj personalizat de la drăgălașul ursuleț. În perioada campaniei, s-au înregistrat aproximativ 13.000 de utilizatori activi și s-au trimis peste 100.000 de invitații de participare. În urma lansării aplicației, pe pagina Coccolino s-au înregistrat peste 10.000 de fani noi.

 

vizual_aplicatie_3

Postat de Corina Craja pe 17/01/2014 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Matei Șerban: Circus Is Coming to Town

05
12
13

 

flyer event

7 lucrări pe pânză, teme inspirate din evenimente publice care au marcat acest an, atmosferă fascinantă şi inconfundabilă. Pe scurt, “Circus Is Coming to Town”, expoziția de pictură semnată Matei Serban. Deschiderea are loc Marți, 10 Decembrie 2013, în sediul Bibliotecii Naționale a României ( Splaiul Unirii Nr 22) şi reuneşte toată munca artistului din ultimul an. Ne bucurăm să susținem această expoziție şi implicit un pictor recunoscut după un limbaj plastic propriu, care dă viață unor personaje captivante, prinse constant în delirul societății contemporane.

 

caravana-pt-net

 

Postat de Corina Craja pe 05/12/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.